bel gratis 0800-2040

Bereken vrijblijvend uw premie

Vraag een offerte aan of sluit de autoverzekering af

U kunt hier vrijblijvend de premie van de PMA autoverzekering berekenen. De getoonde premie is inclusief korting en onder voorbehoud van acceptatie door Allianz Nederland. Na het berekenen van de premie kunt u een offerte of de verzekering bij Allianz Nederland aanvragen. De offerte van Allianz Nederland is vier weken geldig. De verzekering bij Allianz Nederland sluit u af voor een periode van 12 maanden met automatische verlenging voor steeds eenzelfde periode. Ongeveer een maand voor de hoofdpremievervaldatum ontvangt u van Allianz de prolongatiestukken met daarbij de premienota voor het nieuwe verzekeringsjaar.

De gegevens die u hier verstrekt, verlopen direct via Allianz Nederland. Er worden cookies gebruikt. PMA heeft daar verder geen inzicht in en invloed op. Het cookiebeleid van Allianz Nederland is van toepassing.

Even geduld AUB
PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA is voordelig en voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.