bel gratis 0800-2040

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van deze website. Door het gebruik van deze website accepteert u deze disclaimer. De informatie op deze website, inclusief deze disclaimer, kan wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen.

Disclaimer

Aansprakelijkheid

We doen ons uiterste best om alle informatie op deze website zo actueel en foutloos mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen. Beslissingen die u neemt op basis van informatie op deze website zijn voor uw eigen rekening en risico.

Rechten

Wij behouden alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot deze website. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van deze website.

Deze website en/of alles wat op deze website is weergegeven mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van deze website overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 
PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA biedt korting voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.