menu
bel gratis 0800-2040
menu
bel gratis 0800-2040
PMA
PMA pluspunt
 

Pluspunten PMA zorgverzekering

PMA biedt al 25 jaar korting op zorgverzekeringen. De PMA zorgverzekering is het grootste zorgcollectief van Nederland. Naast het financiële voordeel zijn er echter nog vele andere redenen om voor PMA te kiezen. Denk aan de unieke PMA bonus » en PMA plus » met extra voordeel tot meer dan 1.000 euro. Op deze pagina vindt u een overzicht van de pluspunten van de PMA zorgverzekering.

 
Waarom kiezen voor de PMA zorgverzekering?

U kunt overal terecht

Keuze uit eigen huisarts, tandarts en alle ziekenuizen in Nederland

U kunt terecht bij uw eigen huisarts, tandarts, alle ziekenhuizen in Nederland en meer dan 35.000 door Menzis gecontracteerde zorgaanbieders. Daarnaast kunt u ook terecht bij niet gecontracteerde zorgverleners. De vergoeding van niet gecontracteerde zorg kan per basisverzekering verschillen.

Lees verder over gecontracteerde zorg »


Gegarandeerde acceptatie

Voor alle verzekeringen

U wordt gegarandeerd geaccepteerd voor de basisverzekering en alle aanvullende verzekeringen. Dus ook voor de tandartsverzekeringen.

Premies niet leeftijdsafhankelijk

Oud of jong

De premies zijn niet leeftijdsafhankelijk. Ouderen betalen geen extra premie.


Collectiviteitskorting

Extra voordelig

U kunt tot 10% collectiviteitskorting ontvangen. De collectiviteitskorting wordt direct door Menzis met de te betalen premie verrekend.

Lees meer over collectiviteitskorting »


Betalingskorting

Extra besparing

Als u per jaar betaalt ontvangt u 2% korting op uw premie. Betaalt u per half jaar dan is de korting 1% en per kwartaal is de korting 1%.


Gratis bellen

Persoonlijk contact via 0800 - 2040

U kunt altijd gratis bellen voor vragen over uw zorgverzekering.


Zorgadviseur

Voor extra hulp of vragen

Soms is het lastig de weg te vinden in de zorg. In die gevallen kan de zorgadviseur helpen. Bijvoorbeeld als u vragen hebt over geboortezorg, mantelzorg, seniorenservice, langdurige zorg of sportgeneeskunde. Maar ook als u een second opinion of wachttijdbemiddeling wilt, kan de zorgadviseur u helpen.

Lees meer over de zorgadviseur »


SamenGezond

Uniek spaarsysteem

Met SamenGezond van Menzis kunt u punten sparen voor kortingen en artikelen op het gebied van gezondheid. Met dit spaarprogramma wordt een gezonde leefstijl gestimuleerd. U kunt zo profiteren van 100 euro extra voordeel per verzekerde.


PMA bonus

33 euro of een kado

Met de unieke PMA bonus van 33 euro bent u nog voordeliger uit. U kunt ook kiezen voor een alternatief kado.

Lees meer over de PMA bonus »


PMA plus

Extra voordeel

Met PMA plus kunt u gebruik maken van extra voordeel en korting op het gebied van preventie en vitaliteit of extra voordelig shoppen.

Lees meer over PMA plus »


Eenvoudig declareren

Binnen enkele dagen uitbetaald

Declareren van vergoedingen kan op drie verschillende manieren. Per post, online met uw DigiD via mijnmenzis.nl » of met de handige Menzis App. Ingediende declaraties worden vaak al binnen enkele werkdagen uitbetaald.Opzegservice

Overstappen is eenvoudig

Maak tot en met 31 december gebruik van de gratis opzegservice door online of telefonisch over te stappen naar de PMA zorgverzekering. Menzis regelt dan snel, eenvoudig en geruisloos de overstap.

Lees meer over opzeggen en eenvoudig overstappen »


PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180-320264
E: klantenservice@pma.info

PMA is voordelig en voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29037111 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.