menu
bel gratis 0800-2040
menu
bel gratis 0800-2040
PMA
 

Zorgverzekeringskaarten

Aanvullende verzekeringen

We bieden u keuze uit negen aanvullende verzekeringen. U wordt voor al deze verzekeringen gegarandeerd door Menzis geaccepteerd. In de zorgverzekeringskaarten leest u wat welke aanvullende verzekering voor u betekent.

 

ExtraVerzorgd

Met ExtraVerzorgd kiest u voor (extra) vergoeding van bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve behandelwijzen, brillen, buitenlanddekking en anticonceptie. Bekijk de zorgverzekeringskaarten van ExtraVerzorgd.

ExtraVerzorgd 1 »

ExtraVerzorgd 2 »

ExtraVerzorgd 3 »


TandVerzorgd

Met TandVerzorgd kiest u voor (extra) vergoeding van bijvoorbeeld consulten, vullingen, röntgenfoto's of orthodontie. Bekijk de zorgverzekeringskaarten van TandVerzorgd.

TandVerzorgd 250 »

TandVerzorgd 500 »

TandVerzorgd 750 »


JongerenVerzorgd

Met JongerenVerzorgd kiest u voor (extra) vergoeding van tandheelkundige behandelingen en bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen, buitenlanddekking en alternatieve behandelwijzen. Bekijk de zorgverzekeringskaart van JongerenVerzorgd.

JongerenVerzorgd »


(Extra)Aanvullend

Met Aanvullend en Extra Aanvullend kiest u voor (extra) vergoeding van tandheelkundige behandelingen, fysiotherapie en buitenlanddekking. Bekijk de zorgverzekeringskaarten van Aanvullend en Extra Aanvullend.

Aanvullend »

ExtraAanvullend »


Waarom kiezen voor de PMA zorgverzekering?
Waarom kiezen voor de PMA zorgverzekering?
waardering PMA
Waardering PMA
PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180-320264
E: klantenservice@pma.info

PMA is voordelig en voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29037111 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.

hoeveel kunt u besparen?