bel gratis 0800-2040
menu
PMA

PMA en SamenGezond

Exclusieve voordelen

Als verzekerde van de PMA zorgverzekering ontvangt u exclusieve voordelen bij het grootste gezondheidsprogramma van Nederland SamenGezond.

Zo kunt u profiteren van altijd de hoogste korting in de webshop, drie keer 20 euro korting op uw aanvullende verzekering, de fysiofitheidsscan en nog veel meer...

Meznis SamenGezond

Voordelen

Tot 3 x 20 euro korting op aanvullende verzekering

Tegen inlevering van 3.000 SamenGezond punten krijgt u in 2021 op uw aanvullende verzekering of tandartsverzekering 20 euro korting. Dit kunt u maximaal drie keer doen. Het bedrag ontvangt u binnen twee weken op uw rekening. Dit kan alleen als u een aanvullende en/of tandartsverzekering hebt.

3 x yogalessen

Welke yogastijl past het beste bij u? U ontdekt het via SamenGezond en Champ. Met de voucher kunt u vanaf 01-01-2021 terecht bij 250 yogastudio's door heel Nederland en vervolgens drie yogalessen naar keuze volgen.

Gratis fitheidstest bij een fysiotherapeut in de buurt

Bewegen is goed voor uw gezondheid. Dat is bekend. Maar hoeveel u moet bewegen, is afhankelijk van uw leeftijd, conditie en kracht. En dat kunt u meten met de fysiofitheidscan. De fysiofitheidscan is gratis als u een aanvullende verzekering bij de PMA zorgverzekering hebt. De fysiofitheidscan is een fitheidstest ontwikkeld door de fysiotherapeuten in samenwerking met TNO. Binnen een halfuur en in 7 stappen ontdekt u hoe fit u bent. Een fysiotherapeut neemt de test af en bespreekt na afloop de resultaten. U krijgt dan ook een persoonlijk bewegingsadvies.

Goed om te weten:

  • Dit product kunt u alleen verzilveren als u over een aanvullende verzekering zoals ExtraVerzorgd, JongerenVerzorgd, Aanvullend of Extra Aanvullend beschikt. Met alleen een Basisverzekering en/of TandVerzorgd is de voucher niet geldig. Kosten voor de scan zijn dan voor eigen rekening. Maximaal 1x per kalenderjaar.
  • Menzis heeft met fysiotherapeuten afspraken gemaakt voor de fysiofitheidscan. Welke gecontracteerd zijn, vindt u in de Zorgvinder in de categorie fysiotherapie fysiofitheidscan
  • Iedereen van 18 jaar en ouder kan deze fitheidstest doen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan beweging doet. Ook als u chronisch ziek bent of in een rolstoel zit

Brillenkorting bij Pearle en Eye Wish

Bestel deze bon en ontvang kassakorting bij Pearle of Eye Wish op een bril of zonnebril op sterkte. Deze korting geldt bovenop de dan geldende landelijke aanbieding en is niet te combineren met andere kortings- of waardebonnen. Deze korting geldt ook zonder aanvullende verzekering.

Uw korting is:

  • € 25 korting bij besteding van € 100 tot € 250
  • € 50 korting bij besteding van € 250 tot € 500
  • € 75 korting bij besteding boven de € 500

Online voedingscheck / voedingsconsult

Hoe gezond eet u? Weet u wat goed voor u is en wat niet? Hebt u tips nodig om op een makkelijke manier net iets gezonder te eten? Met een voedingscheck / voedingsconsult brengt u uw voedingspatroon in kaart en ontvangt u een persoonlijk adviesrapport van een geregistreerd diëtist. In dit rapport gaat de diëtist in op de top-3 verbeterpunten en en worden uw voedingswaarden vergeleken met de voedingsrichtlijnen. De diëtist verdiept zich in uw persoonlijke situatie en geeft praktisch toepasbare tips waarmee u eenvoudig zelf aan de slag kan.Ook krijgt u praktische tips, dagmenu’s en recepten om eenvoudig uw eetpatroon te verbeteren. Maximaal 1x per kalenderjaar.

Privacy

Bij SamenGezond zit het goed met uw privacy. Als u meedoet aan SamenGezond deelt u gegevens met Menzis. Gezondheidsgegevens worden niet bij Menzis opgeslagen. Uw gegevens worden nooit gebruikt voor de acceptatie van uw verzekeringsaanvraag, de bepaling van de hoogte van uw verzekeringspremie, toegang tot zorg of de beoordeling van een declaratie. Voor gegevens die nodig zijn (bijvoorbeeld voor het vaststellen van de fitscore en het belonen van activiteiten) wordt vooraf expliciete toestemming in een eenvoudige en transparante toestemmingsverklaring.

 
PMA logo
PMA logo
PMA logo
 
PMA logo
 

Vragen of persoonlijk advies?

Bel gratis 0800 - 20 40

ma - vr: 8:30 tot 19:00 uur

Vragen of persoonlijk advies?

Bel gratis 0800 - 2040

bel gratis 0800-2040

ma - vr: 8:30 tot 19:00 uur

PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA biedt korting voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.