bel gratis 0800-2040
menu
PMA

PMA en SamenGezond

Exclusieve voordelen

Als verzekerde van de PMA zorgverzekering ontvangt u exclusieve voordelen bij het grootste gezondheidsprogramma van Nederland SamenGezond.

Zo kunt u profiteren van altijd de hoogste korting in de webshop, tot 20 euro korting op uw aanvullende verzekering en nog veel meer...

Meznis SamenGezond

Voordelen

Tot 20 euro korting op aanvullende verzekering

Tegen inlevering van 1.500 SamenGezond punten krijgt u in 2022 op uw aanvullende verzekering of tandartsverzekering 10 euro korting. Dit kunt u maximaal twee keer doen.Het bedrag ontvangt u binnen twee weken op uw rekening.

Gratis persoonlijke Gezondheidscheck

Wilt u een compleet beeld hebben van uw gezondheid? Vul de Persoonlijke Gezondheidscheck van het NIPED instituut in en ontvang binnen 20 minuten uw eigen gezondheidsrapport. Deze vragenlijst wordt geadviseerd door huisartsen, bedrijfsartsen en gezondheidsfondsen.

Mentaal fit met gratis online cursussen

Wie mentale klachten heeft, kan baat hebben bij online zelfhulp. U heeft keuze uit meer dan 20 online cursussen die inzicht geven in uw eigen mentale gezondheid. Met tips, oefeningen en ervaringsverhalen.

Tot 75 euro korting bij Eye Wish en Pearle

Bestel deze bon en ontvang kassakorting bij Eye Wish of Pearle op een bril of zonnebril op sterkte. Deze korting geldt bovenop de dan geldende landelijke aanbieding en is niet te combineren met andere kortings- of waardebonnen. Deze korting geldt ook zonder aanvullende verzekering.

Uw korting is:

  • € 25 korting bij besteding van € 100 tot € 250
  • € 50 korting bij besteding van € 250 tot € 500
  • € 75 korting bij besteding boven de € 500

Gratis voedingsconsult door een diëtist

Wilt u bijvoorbeeld afvallen, gezonder eten of heeft u een specifieke voedingsvraag? Met het voedingsconsult ontvangt u persoonlijk advies wat antwoord geeft op uw vraag en helpt u bij uw doel. In een consult van 30 minuten via Skype of telefoon spreekt u met een geregistreerd diëtist wanneer het u uitkomt. U bespreekt het onderwerp waarover u meer wilt weten. De diëtist gaat in op uw eetgewoontes en persoonlijke situatie en geeft praktisch toepasbare tips waarmee u gemakkelijk zelf aan de slag kunt gaan. Maximaal 1 gratis voedingsconsult per kalenderjaar.

Exclusieve Challenges en prijsvragen

Privacy

Bij SamenGezond zit het goed met uw privacy. SamenGezond is het enige Nederlandse gezondheidsprogramma met het privacyvignet van de Consumentenbond. SamenGezond is een initiatief van Menzis. Als u meedoet met SamenGezond deelt u géén gezondheidsgegevens met Menzis. Gezondheidsgegevens worden ook niet bij Menzis opgeslagen. Uw gegevens worden nooit gebruikt voor de acceptatie van uw verzekeringsaanvraag, de bepaling van de hoogte van uw verzekeringspremie, toegang tot zorg of de beoordeling van een declaratie. Voor gegevens die nodig zijn vraagt SamenGezond vooraf expliciete toestemming. U bepaalt zelf welke informatie u deelt bij het gebruik van de app.

 
 
PMA logo
 

Vragen of persoonlijk advies?

Bel gratis 0800 - 20 40

ma - vrij: 8:00 tot 18:00 uur

Vragen of persoonlijk advies?

Bel gratis 0800 - 2040

bel gratis 0800-2040

ma - vrij: 8:00 tot 18:00 uur


PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA biedt korting voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.