bel gratis 0800-2040
 
PMA logo
 

Thermen Holiday Schiedam 25% korting

25% korting per persoon op de thermen entree

Vraag nu de gratis kortingsbon voor Thermen Holiday Schiedam aan, print deze en ontvang 25% korting per persoon! Deze actie is geldig tot en met 30 september 2017.

 

Voorwaarden

Deze kortingsbon is geldig tot en met 30 september 2017 (zie de openingstijden en overige informatie op de kortingsbon).

Lees ook de voorwaarden op de kortingsbon aandachtig.

 

DE HEER

MEVROUW

 

Ja, ik blijf graag op de hoogte en meld mij aan voor de nieuwsbrieven van PMA. Als ik mij aanmeld ontvang ik binnen een uur een e-mail waarmee ik mijn aanmelding kan bevestigen.

De nieuwsbrief wordt gemiddeld twee keer per maand verzonden. U kunt zich desgewenst eenvoudig uitschrijven en uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie ook onze privacyverklaring »

 


 

Thermen Holiday Schiedam

Bij Thermen Holiday Schiedam kunt u genieten van 12 bijzondere sauna’s. In elke sauna beleeft u een andere warmte en luchtvochtigheid. Hiernaast bezit Thermen Holiday Schiedam een aantal unieke sauna’s zoals de bioscoopsauna en aquariumsauna. Na uw saunagang kunt u ontspannen in de heerlijke baden. Of u nu heerlijk binnen wilt zwemmen of juist heerlijk buiten wilt bubbelen, Thermen Holiday Schiedam heeft het allemaal.

 

Meer informatie

Thermen Holiday Schiedam is dagelijks geopend.

Adres
Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180-320264
E: klantenservice@pma.info

PMA is voordelig en voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29037111 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.