bel gratis 0800-2040

GOEDE DOELEN

CliniClowns

CliniClowns

CliniClowns is daar waar behoefte is aan verrassing, afleiding en plezier voor zieke en gehandicapte kinderen. Alle activiteiten zijn gratis en komen tot stand dankzij de giften van donateurs.

Run for KiKa

Run for KiKa

Met Run for KiKa wordt sponsorgeld bij elkaar gebracht voor onderzoek en de behandeling van kinderen met kanker. Run for KiKa vindt plaats in Almere, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam.

No Limts Gym

No Limits Gym

No Limits Sports onderscheidt zich door specifiek lessen en mogelijkheden aan te bieden aan mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Vrienden van het Sophia

Vrienden van het Sophia

Vrienden van het Sophia doet er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

LOOP

Loop

LOOP betaalt boeren in de Filipijnen een eerlijke prijs voor hun producten. Met de code "pmaloopkorting" ontvangt u 15% korting op deze producten.

Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend.

Voedselbank

De Voedselbank

De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“.

Cruyff foundation

Cruyff Foundation

Door jeugd in beweging te brengen én te houden, draagt de Cruyff Foundation actief bij aan vier grote thema’s.

Dirk Kuyt foundation

Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson.