bel gratis 0800-2040
 
PMA logo
 

Over PMA

PMA staat voor “Positive Mental Attitude”. Bij ons staat de klant centraal en wordt gewerkt met een flexibele en positieve instelling.

Wij bieden al sinds 1991 kortingen aan op diverse producten en verzekeringen. Met meer dan 475.000 verzekerden is de PMA zorgverzekering het grootste zorgcollectief van Nederland.

Inmiddels maken ruim 1.100.000 relaties gebruik van de voordelen van PMA. Iedereen kan gebruik maken van deze voordelen en acties. U bent van harte welkom!

 

Onze partners

Als intermediair werken we samen met diverse verzekeraars. Daarnaast werken we samen met verschillende partners om korting op producten en diensten aan te kunnen bieden. Wij gaan voor een duurzame samenwerking. Zo werken we met veel verzekeraars en partners al tientallen jaren samen.

Ook zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe en duurzame samenwerkingen waarmee we onze relaties extra voordeel kunnen bieden.

PMA en enkele  partners

Gezondheid en preventie

Een gelukkig, gezond en vitaal leven. Dat is wat we nastreven. Voor verzekerden van de PMA zorgverzekering bieden we daarom met PMA plus korting op het gebied van preventie en vitaliteit. U kunt hierbij denken aan korting op een EHBO cursus, een vitaliteitsprogramma bij meer dan 100 sportscholen of bijvoorbeeld korting bij diverse wellnesscentra.

Goede doelen

Een gelukkig en gezond leven is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom dragen we diverse maatschappelijke initiatieven en goede doelen een warm hart toe. We brengen deze graag onder de aandacht.

Bekijk alle goede doelen »

PMA en goede doelen
PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180-320264
E: klantenservice@pma.info

PMA is voordelig en voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29037111 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.