bel gratis 0800-2040

Over PMA

Sinds 1991

PMA staat voor “Positive Mental Attitude”. Bij ons staat de klant centraal en wordt gewerkt met een flexibele en positieve instelling.

Wij bieden al sinds 1991 kortingen aan op diverse producten en verzekeringen. De PMA zorgverzekering is het grootste zorgcollectief van Nederland.

Iedereen kan gebruik maken van deze voordelen en acties.

Over PMA

Onze partners

Duurzame samenwerking

Als intermediair werken we samen met diverse verzekeraars. Daarnaast werken we samen met verschillende partners om korting op producten en diensten aan te kunnen bieden. Wij gaan voor een duurzame samenwerking. Zo werken we met veel verzekeraars en partners al tientallen jaren samen.

Ook zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe en duurzame samenwerkingen waarmee we onze relaties extra voordeel kunnen bieden.

PMA en enkele  partners

Goede doelen

Een warm hart

Een gelukkig en gezond leven is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom dragen we diverse maatschappelijke initiatieven en goede doelen een warm hart toe. We brengen deze graag onder de aandacht.

PMA en goede doelen
 
PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA biedt korting voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.