bel gratis 0800-2040

Onze dienstverlening

PMA is een onafhankelijk intermediair en sinds 1991 uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van financiële diensten en kortingsregelingen.

PMA is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 29037111 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningnummer: 12003892.

Dienstenwijzer

Diensten

Wij kunnen als onafhankelijk intermediair onder andere schade-, levensverzekeringen en spaarrekeningen aanbieden. Onderstaand enkele voorbeelden.

Schadeverzekeringen

Met deze verzekeringen kunt u schade vergoed krijgen die u lijdt in het geval dat u ziek wordt en daardoor niet meer kunt werken, u een aanrijding met uw auto krijgt, er brand uitbreekt in uw huis etc.

U kunt hierbij denken aan ziektekosten-, arbeidsongeschiktheid-, reis-, auto-, motor-, woonhuis-, inboedel-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Levensverzekeringen

Hierbij gaat het bijvoorbeeld om verzekeringen waarbij u premie betaalt voor een aanvulling op uw pensioen, een studie voor uw kind, de aflossing van een schuld of andere toekomstige zaken.

Voorbeelden zijn: lijfrente, koopsompolis of een studieverzekering.

Betaal- en spaarrekeningen

U kunt sparen door bijvoorbeeld geld te storten op een spaarrekening.

Advies

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen enkele gezagsverhouding met financiële instellingen zoals banken of verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn volledig adviesvrij. Dit wil zeggen dat wij in volledige vrijheid verschillende producten kunnen adviseren en vergelijken om u een zo optimaal mogelijk product aan te bieden.

Beloning

De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de bank of verzekeraar waarmee wij u in contact brengen. Voor advies en/of bemiddeling voor complexe financiële producten zoals levensverzekeringen, oudedagsvoorzieningen en beleggingsverzekeringen zijn wij wettelijk verplicht de kosten rechtstreeks in rekening te brengen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over onze dienstverlening, dan vragen wij u om dat zo snel mogelijk bij ons kenbaar te maken. Wij hebben dan de volgende gegevens van u nodig:

- Uw naam, adres, telefoonnummer / e-mailadres.
- Eventuele referentienummers / polisnummers.
- Een omschrijving van uw klacht en wat u van ons verwacht.

U kunt uw klacht kenbaar maken via onze onderstaande gegevens:

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180-320264
E: klantenservice@pma.info

Binnen uiterlijk twee werkdagen nadat u ons hebt geïnformeerd, nemen wij contact met u op. Wij informeren u vervolgens wat u van ons mag en kunt verwachten. Wij zijn aangesloten bij het KiFid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) onder aansluitnummer: 300.001462. Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot het KiFid:

Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Website: https://www.kifid.nl/consumenten/hoe-dient-u-uw-klacht-in
E-mail: consumenten@kifid.nl
Telefoon: 0900-3552248

 
PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA biedt korting voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.