bel gratis 0800-2040

Blog

Gezondheid in het nieuws

Hier kunt u interessante artikelen uit de media vinden die te malen hebben met gezondheid in het nieuws.

 
 
 

Mannen op Papoea-Nieuw-Guinea kampen met mislukte penisvergrotingen

Mannen op Papoea-Nieuw-Guinea kampen met mislukte penisvergrotingen

Papoea-Nieuw-Guinea kampt met een nationaal probleem: mislukte penisvergrotingen. Mannen laten vreemde vloeistoffen in het lid spuiten in een poging dat te vergroten, zoals kokos-, baby- of keukenolie of siliconen.

Een arts in de hoofdstad Port Moresby zei tegen de Australische editie van The Guardian dat hij in de laatste twee jaar al zeker vijfhonderd mannen heeft behandeld voor dit probleem.

Zij hadden misvormingen als gevolg van dergelijke injecties. "En dat zijn alleen degenen die zich durven te melden voor behandeling", aldus de arts.

De gevolgen van de behandelingen zijn vergroeiingen op de penis en soms ook op het scrotum. Veel mannen krijgen zweren, die kunnen openbarsten, legt hij uit.

"Het kan vreselijke schade veroorzaken en in sommige gevallen betekent het dat ze geen seks meer kunnen hebben. Het is frustrerend dat ze het zichzelf aandoen."

Bron: ANP

 
PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA is voordelig en voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.