bel gratis 0800-2040

Pluspunten

Autoverzekering

De PMA autoverzekering is voordelig en voor iedereen. Premiebetaling en afhandeling van de schade verlopen rechtstreeks met Allianz Nederland. Allianz Nederland is één van de grootste schadeverzekeraars van Nederland. Bij Allianz Nederland staan veiligheid, kwaliteit en persoonlijke benadering centraal. Schade aan uw auto wordt snel en vakkundig hersteld.

Pluspunten autoverzekering
Bereken uw premie
 
 

Nieuwwaarde

Nieuwwaarderegeling

Als u kiest voor een allrisk verzekering, dan krijgt u bij diefstal of total loss de nieuwwaarde van de auto uitgekeerd. De auto moet wel nieuw zijn aangeschaft en u moet de eerste eigenaar zijn. De nieuwwaarderegeling geldt tot uw auto drie jaar oud is.

Allianz Topherstel

Extra voordeel

Allianz werkt samen met Allianz Topherstellers, dit zijn door Allianz geselecteerde schadeherstellers. Laat u uw auto repareren bij een Allianz Tophersteller, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U betaalt geen eigen risico
  • Gratis vervangende auto tijdens de reparatie
  • 4 jaar garantie op de reparatie
  • u hoeft geen reparatiekosten voor te schieten

Ruitschade

Veilig op weg

Wanneer uw auto WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco is verzekerd, hebt u bij ruitschade geen zorgen. Zo wordt bijvoorbeeld het eigen risico verminderd met 68 euro wanneer de ruit wordt vervangen door een met Allianz Nederland samenwerkend ruitherstelbedrijf.

  • geen eigen risico bij ruitreparatie via een met Allianz Nederland samenwerkend ruitherstelbedrijf
  • ruitschade heeft geen gevolgen voor de bonus/malus opbouw
 
 
PMA logo
 

Belangrijke telefoonnummers


Allianz is op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur bereikbaar voor algemene vragen. Voor pech, schade of een ongeval is Allianz 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Algemeen

Bel Allianz Nederland o.v.v PMA: 088 - 577 2772

Pechhulp

Allianz Nederland Hulpdienst: 020 592 9118

Schade/ongeval

Ga naar Allianz.nl/schademelden » of bel: 088 577 25 55

PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA biedt korting voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.