bel gratis 0800-2040

Kado bij autoverzekering

Profiteer van de kracht van PMA

Vele relaties profiteren inmiddels van de hoge collectiviteitskorting bij Allianz en de kracht van PMA. Om dit grote succes te vieren, mag iedereen die nu een beperkt casco (WA+) of allrisk (volledig casco) verzekering afsluit, een gratis kado uitzoeken!

Kado's zijn leuk maar een lage premie is het allerbelangrijkste. Bereken daarom nu snel en eenvoudig uw premie en zie hoeveel u kunt besparen met de PMA autoverzekering.

Voorwaarden autoverzekering
Bereken uw premie
 
 

Voorwaarden

Kies een gratis kado

Sluit voor 1 oktober 2020 een beperkt casco (WA+) of allrisk (volledig casco) autoverzekering af (de verzekering mag later in gaan), dan mag u een kado uitkiezen. Nadat de eerste premie is voldaan, kunt u hier inloggen en uw kado uitkiezen.

Het assortiment kado's kan variëren. Uw kado wordt binnen vijf dagen gratis thuis bezorgd.

Voorbeeld kado's

Beperkt casco
(WA+)

Waarde maximaal 49,99 euro. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische tandenborstel, een bluetooth in-ear hoofdtelefoon, rugzak of dashcam en nog veel meer...

 

Allrisk
(volledig casco)

Waarde maximaal 79,99 euro. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische tandenborstel, een blender, scheeraparaat, steengrill en nog veel meer...

PMA auto kado
 
PMA auto kado
 
PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA biedt korting voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.