bel gratis 0800-2040

Aanvullend verzekeren

Profiteer van de kracht van PMA

Vaak is het handig om naast de autoverzekering te kiezen voor een aanvullende verzekering of extra opties. We leggen de extra's / opties graag aan u uit. U kiest zelf wat het beste bij uw situatie en wensen past.

bereken premie
 
PMA autoverzekering

Profiteer van de kracht van PMA

Inzittenden verzekering

Wat als u en uw medepassagiers onverhoopt letsel en/of schade oplopen als gevolg van een ongeval? Bij deze verzekering speelt de schuldvraag geen enkele rol. Schade ten gevolge van een verkeersongeval waaruit een medisch vast te stellen letsel is ontstaan die op geen andere verzekering is te verhalen, wordt vergoed zoals:

  • Geleden schade bij blijvende invaliditeit of overlijden
  • Schade door gederfde inkomsten
  • Schade aan persoonlijke bezittingen
  • Smartengeld
  • Dekking maximaal 1.000.000 euro per gebeurtenis

Bonusgarantie

Als u al een aantal jaren schadevrij rijdt, hebt u een flinke bonuskorting opgebouwd. Na het claimen van een schade verliest u in het algemeen (een deel van) uw korting. Daardoor betaalt u het volgende jaar meer premie. Met de bonusgarantie van Allianz Nederland is uw opgebouwde bonuskorting beschermd. Met de bonusgarantie kunt u, ongeacht het schadebedrag, in elk verzekeringsjaar, één schade die van invloed is op uw bonuskorting claimen zonder gevolgen voor uw premie.

Rechtsbijstand

Wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval, dan moet u zelf uw schade op de tegenpartij verhalen. Met een rechtsbijstandverzekering wordt dit uit handen genomen. U krijgt juridische hulp en ondersteuning via NRS Rechtsbijstand. Zij verhalen schade bij de tegenpartij. Hebt u al een rechtsbijstandsverzekering? Controleer dan of die ook geldt voor conflicten die ontstaan in het verkeer.

De verhaalsrechtsbijstandverzekering biedt vergoeding van rechtshulp bij:

  • Het verhalen van schade aan uw auto
  • Het verhalen van schade bij letsel
  • Hulp bij geschillen bij reparatie
  • Hulp bij inbeslagname van uw auto

Pechhulp

Er kan altijd iets vervelends gebeuren als u onderweg bent met de auto. Bij pech onderweg kunt u met pechhulp gelukkig altijd bij Allianz terecht. 24 uur per dag en 7 dagen per week. U wordt direct geholpen, waar u ook staat met pech en dat is wel zo prettig. Zeker dan!

Met pechhulp van Allianz mag u altijd rekenen op hulp in uw eigen woonplaats. In heel Nederland is er dekking voor uw auto inclusief aanhanger zoals; tourcaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer. Voor dekking in Europa kunt u kiezen of u een aanhanger meeverzekert.

Bereken uw premie
 
 
 
PMA logo
 

Belangrijke telefoonnummers


Allianz is op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur bereikbaar voor algemene vragen. Voor pech, schade of een ongeval is Allianz 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Algemeen

Bel Allianz Nederland o.v.v PMA: 088 - 577 2772

Pechhulp

Allianz Nederland Hulpdienst: 020 592 9118

Schade/ongeval

Ga naar Allianz.nl/schademelden » of bel: 088 577 25 55

PMA logo
 

Bezoekadres

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel

Postadres

Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

T: 0180 - 32 02 64
E: klantenservice@pma.info

PMA biedt korting voor iedereen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 29043684 en geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder de Wft (Wet op het financieel toezicht) vergunningsnummer: 12003892.